Wie is Tracy? Ehmm… Wat is tracy?

Tracy is Trackman’s revolutionaire nieuwe AI is de toekomst in golf training.

Tracy verandert de golfsport voor iedereen. Coaches spelers, serieuze amateurs en weekend golfers. Door gebruik te maken van een nog steeds groeiende database van meer dan 500 miljoen slagen (500.000.000) krijg je aangereikt wat je belangrijkste verbeterpunten zijn.

WAT IS TRACY?

WETEN WAAR JE OP OET FOCUSSEN VRAAGT  BRAINS

Een ongekende kennis van data gestuurde sport inzicht komt nu samen met de Trackmn technologie.

AI is de toekomst van sport technologie en ook hier loopt Trackman weer voorop in de golf industrie en er komt nog meer. In ons werk als fitter werken we al jaren met Trackman. Maar Tracy maakt het allemaal nog eenvoudiger.

VOOR WIE IS HET?

ONDERHOUD JE SPEL MET CREATIEVE EN EFFECTIEVE TRAINING SESSIES.

Tracy geeft inzicht in de performance van de speler en de  coach verteld hoe de ze hun spel kunnen verbeteren door de verbeter punten van tracy te implementeren in hun spel.

Tracy veranderd de interactie tussen coach en speler compleet. Wanneer je als golfer één ding krijgt om aan te werken wordt het leven een stuk minder ingewikkeld.  Swing veranderingen en oefeningen die de coach geeft worden meteen begrijpelijker. Oefenen met Tracy is ook veel effectiever je ziet schot na schot een verbetering.

HOE WERKT TRACY?

TRAIN OP JE OPTIMALE BALVLUCHT VORM.

Tracy wil graag een aantal slagen van de speller en dan begint de pret… Er wordt in de TrackMan database van 500 miljoen slagen gezocht naar referentie voor verbeteringen.

Tracy laat vervolgens zien welk swing onderdeel je mee aan het werk moet. Je krijgt een bandbreedte van succes waar je binnen moet proberen te blijven. Het spelniveau wordt daar natuurlijk in mee genomen, een minder ervaren golfer krijgt een bredere bandbreedte.

WIE HEEFT ER VOORDDEEL VAN TRACY?

TRACY, DE VOORDELEN.

Tracy wil graag een aantal slagen van de speller en dan begint de pret… Er wordt in de TrackMan database van 500 miljoen slagen gezocht naar referentie voor verbeteringen. Het maakt niet uit of je nu een speler bent, een coach of clubs staat te testen Tracy maakt het leven gemakkelijker…

Het inzicht dat Tracy geeft maakt je training effectiever. Je krijgt altijd een duidelijke handleiding waarin alle verbeteringen duidelijk en instant zichtbaar zijn. Het beste resultaat in de kortste tijd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top