Instructie van Tracy?

Tracy is Trackman's revolutionaire nieuwe AI syteem en het is de toekomst in golf training.

Ken jij ze ook? Golfers die hard trainen en  oefenen? De golfers die elke week of maand weer aan het werk gaan met een nieuwe "Swing Tip" in de hoop dat deze dan eindelijk werkt? Misschien ben je er zelf één...

Tracy

Trackman heeft honderden miljoenen swings vastgelegd, dè manier om patronen te herkennen. En als patronen afwijken kun je aanwijzen waar het goed zit en waar het net niet helemaal oké is. Dat is Tracy. Het vergelijken van de swings van één speler met de database en zien wat werkt en resultaat geeft.

2.Tracy_assesment_driver_1277x946

Tracy analyseert een aantal slagen en geeft dan inzicht in de kwaliteit van je balvlucht en je precisie. Als er aan één van beide iets mankeert krijg je ook meteen de suggestie wat te verbeteren, mèt een score van hoe belangrijk het is... Ga je trainen met een "Swing Tip"? Of ga je werken aan een vast patroon dat een betrouwbare balvlucht geeft?

Een betrouwbare Fade...

Of een betrouwbare draw... krijg je van een  slagvlak hoek tov. zwaaibaan (face to path). Je mag het ook omdraaien... pas je balvlucht keuze  aan op je zwaaibaan (clubpath). Zo werkt Tracy: je wordt geholpen de beste keuzes te maken voor jou spel!!!

Kennis maken met Tracy? Wordt lid van de GolfWorks Tribe!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top