Graphite Design Tour AD DI

Graphite Design Tour AD DI ('Deep  Impact") is ontworpen om golfers meer Power en stabiliteit in een shaft te geven. De Graphite Design Tour Ad Di is  ontwikkeld en wordt gefabriceerd in het hoofdkwartier van Graphite Design in Japan. De kleur is oranje met met zilver accenten en de grafische opmaak is in 2020 opgefrist.

De Tour AD XC is net als de andere hoogwaardige Tour AD hout shafts gemaakt van Koolstof vezels van premium ruimtevaart kwaliteit.

Stijfheid: De Tour AD DI is beschikbaar in.

50 grams R2,  R1, en S flex

60 grams SR, S,X en TX flex

70 gram S , X en TX flex

80 gram S, X en TX flex.

90 gram X flex

 

De Tour AD DI is de eerste shaft waar in de TORAY NANOALLOY technologie is teogepast in het clubhoofd uiteinde. Dit zorgt voor extra shaft stabiliteit zonder verlies aan gevoel in de shaft.

De Tour AD DI heeft een buigprofiel dat zacht is in het midden en stijf onderin. Dit buigprofiel zorgt ervoor dat de speler de shaft volledig kan opladen maar toch voldoende stijfheid heeft voor controle. De calvlucht kenmerken zijn een een hoge lanceerhoekt en weinig backspin op de bal.

In de onderkant is er de TORAYCa T1100G koolstof mat met NANOALLOY technologie. Dit zorgt voor heel veel stabiliteit in het clubhoofd uiteinde en dus controle over de balvlucht en het fijne gevoel waar de Graphite Design shafts bekent om staan.

 

Technologie:

TORAYCA MX40 koolstof mat

TORAYCA T1100 G met NANOALLOY technologie koolstofmat in het clubhoofd uiteinde.

50 Ton ultra-premium high-modulus ruimtevaart kwaliteit koolstof vezel materiaal.

Graphite Design’s eigen Integratie van Materiaal Stijfheid (MSI)

Buig Profiel

Shaft                                             Grip uiteinde         Midden      Clubhoofd uiteinde

Medium                   Medium    Stijf

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top