Titleist bal fittings nu op afstand beschikbaar (èn gratis)

Titleist balfittings op afstand

Het aantal opties en keuzes in de golfballen markt is voor veel golfers het bekende bos waardoor ze de bomen niet meer zien. Door de situatie met Covid is het ook minder eenvoudig om een persoonlijke bal fitting te doen.

Vanaf nu zijn Titleist’s golf bal fitting experts  beschikbaar om te helpen.

De bal is zo belangrijk voor je golfspel, het is het enige onderdeel van je uitrusting dat je elk schot gebruikt.

Als onderdeel van de bal fitting gaan de Titleist bal fitters je hele spel met je doornemen. Persoonlijke voorkeuren en doelstellingen komen aan bod en aan het eind van de sessie krijg je een aanbeveling welke Titleist bal je zou moeten gaan testen.

De bal fitting sessies zijn gratis en duren ongeveer 30 minuten. Als je benieuwd bent naar de prestaties of eigenschappen van een bepaald model Titleist bal dan is dit je kans om alle vragen te stellen. De bal fitting sessies zijn niet bedoeld om het testen op de baan te vervangen. Hopelijk wordt je wel in de juiste richting gestuurd en heb je na afloop wat meer kennis om de juiste keuze te kunnen maken bij het testen op de baan.

“Een echte bal fitting kan natuurlijk alleen maar op de baan waar je kunt zien en voelen wat de verschillen zijn tussen de verschillende modellen. Bovendien ga je dan ook begrijpen met welke bal je het best zult scoren. Hoe de fitting ook gebeurt, persoonlijk of op afstand het is aan de speler om de balkeuze te testen op de baan en voornamelijk bij slagen op en rond de green.”

Nu online aanmelden voor de Titleist bal fitting.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top