Testers gezocht: Mizuno JPX 921.

Mizuno heeft zojuist de nieuwe JPX 921 familie in de markt gezet…

De hele Mizuno JPX 921 familie ziet er goed uit en bij tests door Mark Crossfield en Rick Shiels waren ze heel goed maar hoe presteren ze in de handen van “gewone golfers”? Dat willen we graag weten. We vragen “gewone golfers” om de Mizuno JPX 921 lijn te komen testen.

Wat gaan we doen? Met behulp van een TrackMan gaan we de ijzers vergelijken met modellen van andere fabrikanten, je eigen clubs en de andere modellen uit de Mizuno JPX familie.

Hoeveel tijd ben je kwijt? De hele test duurt ongeveer vijf kwartier.

Wat kost het? Helemaal niets, wij willen graag wat data verzamelen, en geven jou een kans iets nieuws te komen proberen. Voor jou tijd belonen we je met een kleine verrassing.

JPX 921 Tour

Heb je een handicap tussen de 5 en de 10 en ben je een goede balstriker met veel clubsnelheid (>90 mph. bij een 7 ijzer) willen we jou graag uitnodigen deze ijzers te komen testen!

JPX Tour

 JPX 921 Forged

Heb je een handicap tussen de 5 en de 15 en ben je een goede balstriker met normale clubsnelheid (>85 mph. bij een 7 ijzer) willen we jou graag uitnodigen deze ijzers te komen testen!

JPX Forged

JPX 921 Hot Metal Pro

Heb je een handicap tussen de 5 en de 15 en ben je een goede balstriker met  een gemiddelde clubsnelheid < 85 mph. bij een 7 ijzer) willen we jou graag uitnodigen deze ijzers te komen testen!

JPX Hotmetal pro 1

JPX 921 Hot Metal Pro

Heb je een handicap tussen de 5 en de 15 en ben je een goede balstriker met  een gemiddelde clubsnelheid < 85 mph. bij een 7 ijzer) willen we jou graag uitnodigen deze ijzers te komen testen.

JPX 921 Hot Metal

Heb je een handicap tussen de 10 en de 25 en ben je een gemiddelde golfer met  een gemiddelde clubsnelheid < 80 mph. bij een 7 ijzer) willen we jou graag uitnodigen deze ijzers te komen testen!

Heb je geen idee wat je clubsnelheid is, meld je dan ook aan want tijdens de test komen we daar vanzelf achter. Hoe kun je voor de test aanmelden? Stuur een mail naar contact@golfworks.nl

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top